Silvestr - Středa

>> středa 31. prosince 2008





Vyrazili jsme za tetou Zuzankou a strejdou Tomínem na chatu. Kdo nás sleduje, nebo zná, ví, že nejde o skutečnou tetu a strejdu, že jsou to kamarádi, kolegové...;o)

Dopoledne jsme s epobalili a vyrazili. Měli jsme domluveno, že oni a zbytek party půjdou pěšky procházkou přes lesy do jisté hospůdky, my dorazíme tam, sejdeme se , dáme oběd....Dorazili jsme první, hospůdka zavřená z důvodu soukromé akce...Výletníci došli, domluvili jsme se tak, že oni půjdou zase pěšky zpátky, my vezmeme Zuzajdu k nám do auta a pojedem na chatu. Problém nastal, kam si všichni posedáme...nakonec jsme seděli se Zuzkou obě na předním sedadle, já na jejím klíně...no fakt k popukání a o nervy zároveň :o))

Odpoledne a večer..všechno probíhalo nádherně, klidně. Lejinka věděla, že jsme jí vzali dětské "šampáňo" a že jí ho dáme a vůbec všichni si ho dáme než půjde spinkat...a tak už asi od 5h odpoledne prohlašovala, že by měla jít spát :o)) Vydržela to nakonec samo dýl, její vytoužené "šampíčko", jak pořád říkala, jsme buchli asi v 8 a v 9 šla spinkat za prťatama.
My se dál bavili, hráli Aktivity a jiné...Před půlnocí jsme se oblekli, naběhli na zamrzlý místní zatopený mini lom a ...všichni víte, co se dělá, že jo? ;o))
Spát jsme šli asi po 2 ráno

1 komentářů:

dib 15. ledna 2009 v 14:01  

fotka měsíce a hvězdy je skvělá :-) aj ostatní, pěkná silvestrovská atmosféra..

O mém blogu

Tak trochu, ale fakt jen trochu, opožděně (vždyť je teprve konec září :o))), se zapojuju do "Projektu 365". Každý den, jedna fotka. Kamarádka mě sice lákala snad už někdy v lednu, únoru,ale přišlo mi to moc práce...no a teď se k ní chodím kochat a je mi líto, že já nic nemám :o))) Nebude to žádná sláva,ale každej nějak začínal, no ne? ;o)


Lorem Ipsum

  © Blogger template Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP