Pátek 14.11.

>> pátek 14. listopadu 2008



Nejvýraznějším bodem dne byl už avizovaný lampioňák. Lejule měla na výběr z velkého a malého lampionku a samo že si vybrala ten maličký. Šel s námi i tatínek-loni to bylo náročný, když nebyl-po cestě se plní úkoly a vystát frontu, pomoct Lejince....mezitím někde odstavit kočárek s magnetkama...Kromě lampionku měla malá taky takový jakoby veliký prsten, kterýžto byl vlatsně lízátko, které svítilo. To ji zaujalo asi nejvíc.
Po absolvování trasy bylo zakončení s hudbou, tancováním, soutěžema, čajem, oplatkem...na nádvoří hotelu Pivovar. Všechny atrakce mohly jít někam poté, co Lejinka objevila z krabic vyrobené "UFO". Zabydlela se tam s kamarádama a hotovo :o)))

0 komentářů:

O mém blogu

Tak trochu, ale fakt jen trochu, opožděně (vždyť je teprve konec září :o))), se zapojuju do "Projektu 365". Každý den, jedna fotka. Kamarádka mě sice lákala snad už někdy v lednu, únoru,ale přišlo mi to moc práce...no a teď se k ní chodím kochat a je mi líto, že já nic nemám :o))) Nebude to žádná sláva,ale každej nějak začínal, no ne? ;o)


Lorem Ipsum

  © Blogger template Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP